Côte d’Azur staat garant voor luxe ontspanning

Op 3 november, 2013 door Lonneke

hvaVoor een vakantie in Zuid-Frankrijk is de Côte d’Azur een uitstekend gebied. Het klimaat is jaarrond comfortabel en de toeristische mogelijkheden enorm. Zoekt u een luxe appartement of villa? HuurVillaAppartement biedt mogelijkheden.

Leven als een God in Frankrijk

Het klimaat is in het Zuid-Franse Côte d’Azur mediterraan. Maar liefst drieduizend zonne-uren per jaar staan garant voor een zonovergoten vakantie. Temperaturen onder nul kennen ze niet in het gebied, veelal komen de temperaturen in de winter niet eens onder de tien graden. Wel is de Côte d’Azur in de winter wat grijs te noemen. Aan het zeewater zal het niet liggen, zelfs de temperatuur van het water is het hele jaar door lekker te noemen. Het water is licht verkoelend in de warme zomer en daarom goed begaanbaar. De omgeving staat bekend als luxe, als een God in Frankrijk genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft is dus niet zo moeilijk.

Vier appartementen = één villa

De appartementen van HuurVillaAppartement zijn gelegen in het pittoreske Les Issambres en hebben allen een adembenemend zicht op de Middellandse zee. De appartementen zijn geschikt voor maximaal vier personen en grenzen aan een gedeeld zwembad. De vier appartementen samen vormen de villa, die ook alle vier gehuurd kunnen worden voor een grotere familie. Totaal zestien personen kunnen dan genieten van totale privacy met een privé zwembad en voorzien van alle gemakken. Per appartement is de keuken van uitstekende apparatuur voorzien: vaatwasser, koelkast en vriezer. Voor het bereiden van een maaltijd is een inductie kookplaat aanwezig en een Senseo of waterkoker zorgen voor de warme dranken. Sommige appartementen zijn voorzien van een wasmachine en een droger. Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien, een ligbad of douche zorgt voor totale ontspanning.

Ontbijten met uitzicht op de Middellandse zee

Het zwembad meet vier bij tien meter. Zitjes en ligbedden rondom het zwembad maken dat ontspannen eenvoudig is. Een ‘poolhouse’ voorzien van koelkast en loungegedeelte maken genieten van een hapje of drankje mogelijk. Alle gasten van de vier appartementen kunnen van deze faciliteiten gebruik maken. Bij elk appartement is ook een privé-terras aanwezig, voorzien van een eettafel, stoelen en ligbedden. Privé ontbijten met uitzicht over de Middellandse zee is dus zonder meer mogelijk. De Côte d’Azur bergt talloze fraaie plaatsen, die een bezoek meer dan waard zijn. Daarnaast zijn de steden Cannes, Nice en Grasse aan te raden. Les Issambres ligt ongeveer twintig minuten van St. Tropez, een chique villawijk. In het natuurgebied van Les Issambres zijn prachtige wandelingen te maken en een klein maar gezellig centrum is voorzien van alle benodigde winkeltjes.