Over ons

Welkom op mijn blog. Ik ben Edwin en mijn grootste hobby is op vakantie gaan. Het liefst zou ik elke week gaan, maar helaas, ik moet zo af en toe ook nog werken. Ik ben eenendertig jaar en werk in de ICT-branche. Reizen doe ik alleen, met mijn vriendin of met een groep vrienden.

Luxe of kamperen? Je mag me voor elke vakantie wakker maken

Wat mijn eigen topvakantie is? Dat is eigenlijk niet te benoemen. Ik ben gek op verre reizen per vliegtuig, trekken met een rugzak, luxe hotelvakanties maar ook voor een kampeervakantie in ons eigen land mag je me wakker maken. Ook een dag uit bestempel ik een beetje als vakantie. Omdat ik al zo veel fantastische reizen gemaakt heb, en van plan ben er nog veel meer te maken in de toekomst, heb ik besloten een blog bij te houden. Ik wil mijn ervaringen met jullie delen, meer zijn dan alleen maar een reisgids.

Niet alleen mijn eigen reizen

Ik beschrijf op dit blog niet alleen mijn eigen reizen, ook die van mensen in mijn omgeving. Daarnaast breng ik artikelen onder de aandacht die met reizen te maken hebben: kampeerartikelen, navigatie, wintersportgadgets, noem maar op. Wil je jouw reisverhaal, product of tip delen? Neem dan contact met mij op, ik sta open voor gastartikelen.

Naam (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Uw bericht

* = verplicht